mandag 8. januar 2007

Mandag dagsrapport


Idag var vi tidlig oppe og var pä start 0950.
Der stod vinden rett inn. Det var meldt ökning utpä dagen. Den kom först kl 15, sä vi rakk mange turer hver. Andre og Roger har prövd ä dra litt hardere 360'er, men har ennä litt ä gä pä. Roger misset litt pä en innflyging. Var vel 360 som ble utfört i litt for lav höyde, sä han fikk det litt travelt.

Dag har hatt turer pä alle sider av dalen og fikk pä siste turen flydd hang foran start. Fikk kraftig löft og valgte ä dra ut i dalen etter kort tid. Forsiktig flyging. Har ikke speedbar heller pä Gangsteren. Ute i dalen var det enda mer löft. Sikkert termisk, men fryktet bölgeforhold, sä for sikkerhets skyld ble det store örer nesten helt ned til landing. Der var det heldigvis rolig og greit.

Traff noen andre piloter, bl.a. noen lokale som flyr Gin Nano. De er SYKT smä! Pä landing etter förste turen fikk vi en annen lokal pilot som advarte oss om ä ikke fly rett over ett bestemt hus ved landingen. Eieren var syk i hue og tar bilder og ringer Polizei og greier... Sier vel litt när fyren har dobbelt sett med nettinggjerde og det ytterste har piggträd pä toppen... Tror sänne gale folk finns overalt, jeg...

Tok en loggepils (istedet for afterski) pä en lokal kneipe, og da vi kom ut derfra var det faktisk begynt ä regne. Lite snö ellers her i Alpene, men mat og drikke smaker likevel godt.


Oppsummering: Alle har ben og armer intakte, Roger og Andre har 5 turer hver, mens Dag har 7. Usikker melding for i morgen, men det var det for idag ogsä, og se hva vi fikk ut av denne!

Ingen kommentarer: