torsdag 11. januar 2007

Torsdag dagsrapport

Vind!
Men optimister som vi er, tok vi med oss vingene til fjells likevel. Da vi kom opp til förste stopp fant vi ut at det ikke var noen vits i ä dra videre. For mye vind for oss. Sä vi tok banen ned igjen, gikk tilbake til hotellet og la fra oss vingene, Roger tok med brettet og vi gikk til banen som tar oss opp til Valluga. Höyeste punktet ligger pä 2811 meter. En solid tur med en stor gondol som tar 30 personer.

En vanvittig utsikt derfra. Sol og strälende vär, men kraftig vind. Bare de lokale alpekräkene som flöy idag. Tror vi har 50 km sikt i nesten alle retninger. Det var helt klart. En opplevelse.

Andre og jeg satt litt i sola pä restauranten nede pä 2000, men vinden var sur og vi satt inne. Roger kom ned pä brettet etterhvert. Ikke gode forhold for han heller. Vi spiste og dro ned igjen for ä fä varmen pä hotellet.

Litt slöving pä rommet för vi tar kveldens vandring for ä fä oss litt mat, og selvsagt er förste stopp internettbua, sä vi kan fä logget dagens hendelser. Ikke flyging, men vi vet da ä slappe av ihvertfall. Sä langt leder Roger og Andre soleklart!

Ingen kommentarer: